Hero image

10% korting op zonnepanelen en thuisbatterijen

Wil jij direct besparen op je energiefactuur? Met zonnepanelen bespaar je aanzienlijk op je energiekosten én draag je je steentje bij tot een groenere planeet. 

Svea Solar, marktleider in Zweden met meer dan 1 000 medewerkers in Europa, is één van de snelst groeiende zonne-energiebedrijven. Svea Solar is actief in heel België, met een hoofdkantoor in Antwerpen en een recente tweede vestiging in Aartselaar.  

Je krijgt nu een mooie korting van 10% op al onze zonne-energieoplossingen: zonnepanelen en thuisbatterijen.

Zonnepanelen van Svea Solar: een slimme investering

Hoog rendement

Je ziet meteen de impact op je energiefactuur. Het gemiddelde rendement van een zonne-installatie bedraagt 10%, een stuk meer dan je spaarboekje. Bovendien ben je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet.

Duurzaamheid troef

Met zonnepanelen wek je groene stroom op zonder CO2 uit te stoten.

25 jaar vermogensgarantie

Je mag op beide oren slapen. Ook in 2048 zullen je zonnepanelen nog steeds 85% van hun initiële productiecapaciteit halen. Je stroomvoorziening blijft dus gegarandeerd!

Hero image

Waarom Svea Solar?

Persoonlijk adviesgesprek

Onze energie-adviseurs helpen je graag bij je keuze voor zonne-energie, en dit volledig vrijblijvend. Je kan kiezen voor een gesprek bij jou thuis of advies via een videocall.

Service van A tot Z

Bij ons kan je voor alles terecht: van eerste ontwerp tot de volledige installatie én nazorg.

Een betrouwbare partner

Met meer dan 20 000 klanten in Europa zijn we een van de meest toonaangevende zonne-energiebedrijven in Europa, met twee eigen vestigingen in België.

Haal nog meer uit je zonnepanelen met onze thuisbatterij

Thuisbatterij Huawei

Sla de overtollige energie van je zonnepanelen op en gebruikt deze wanneer de zon niet schijnt. Met de thuisbatterij van Svea Solar verhoog je je zelfconsumptie tot maar liefst 70%. Je vermijdt ook gemakkelijker pieken in je verbruik, zodat je minder onderhevig bent aan het capaciteitstarief. Heb je al zonnepanelen? Ook dan hebben we een oplossing voor jou. Onze thuisbatterij is compatibel met álle zonnepanelen.

Interesse? Jouw zonne-energie in 3 eenvoudige stappen:

Het proces

  • Vraag je vrijblijvende offerte hier aan. Onze Svea-expert neem telefonisch contact met je op.

  • Onze energieadviseur komt gratis en vrijblijvend bij je langs om samen de optimale oplossing voor jouw woning te overlopen. Je ontvangt een offerte met 10% korting!

  • Is de offerte ondertekend? Dan doen we een laatste technische check. Is alles in orde? Dan plannen we samen jouw installatiedatum in.