Hero image

THUISBATTERIJ

Sla je zonne-energie op en word meer zelfvoorzienend

Een thuisbatterij, de perfecte partner voor je zonnepanelen

Slimme Energie

Bewaar de opgewekte stroom die je niet direct nodig hebt in een thuisbatterij van Svea Solar en gebruik deze wanneer jij dat wilt.

Meer onafhankelijkheid

Met een thuisbatterij ben je meer zelfvoorzienend. Je bent dus niet louter afhankelijk van het openbare elektriciteitsnet en je energieleverancier.

Bespaar nog meer

Bespaar nog meer op je energierekening met een thuisbatterij en laat je niet beïnvloeden door stijgende elektriciteitsprijzen.

MEER OVER ONZE THUISBATTERIJEN

Kies een thuisbatterij op maat

Heb je nog geen zonnepanelen?

Kies dan voor een thuisbatterij van hetzelfde merk als de omvormer die jouw zonnepanelen aanstuurt. Wij bieden een flexibel, hybride batterijsysteem met een opslag van 5 tot 30 kWh (schaalbaar). De batterij wordt dan opgeladen met de gelijkstroom die rechtstreeks van de zonnepanelen komt, waardoor de efficiëntie wordt gemaximaliseerd.

Heb je al zonnepanelen?

We bieden een thuisbatterij aan die onafhankelijk werkt van je omvormer voor zonne-energie. Ze integreert een omvormer van 3 kW en een batterij van 5 tot 20 kWh. Deze batterij is ideaal als een retrofit-oplossing voor jouw zonnepaneelsysteem. Onze alles-in-één thuisbatterij is een krachtige oplossing die energieopslag maximaliseert in één systeem.

Huis met zonne-installatie en thuisbatterij van Svea Solar

HOE WERKEN THUISBATTERIJEN?

Maak je huishouden nóg zelfvoorzienender

Zonnepanelen wekken elektriciteit op wanneer de zon schijnt. Een deel van deze stroom gebruik je in je huis, maar de stroom die je niet gebruikt, wordt naar het elektriciteitsnet gestuurd. Als je een thuisbatterij installeert, kan deze reserve-energie in je batterij worden opgeslagen. Die kan je dan gebruiken na zonsondergang.

Werknemer van Svea Solar legt uit hoe thuisbatterij werkt

MEER ONAFHANKELIJKHEID

Vergelijk hoe zelfvoorzienend je kan zijn met ons gamma aan thuisbatterijen. Geschatte zelfvoorzienendheid voor een systeem van 12 panelen (395 Wp) met een jaarlijkse productie van 4.266 kWh:

HET STAPPENPLAN VOOR EEN THUISBATTERIJ

Hoe helpen we je verder

  • Analyse van je energieverbruik

    Wij berekenen en analyseren je stroomproductie en energieverbruik.

  • Thuisbatterij op jouw maat

    Op basis van onze berekeningen wat energieverbruik betreft, bepalen we welk opslagsysteem aan jouw energievereisten voldoet.

  • Installatie van je thuisbatterij

    We installeren je zonnepanelen en je thuisbatterij. Daarvoor hoef jij niets meer te doen - je kan op je beide oren slapen.