Word ambassadeur van Svea Solar

11.10.2021
Een ambassadeur voor Svea Solar

Ken je iemand wiens dak nog geen zonne-energie opwekt? Bezorg ons dan zijn of haar naam, adres, telefoonnummer & mailadres op info@sveasolar.be, of vul dit formulier in!

Als jouw vriend, buur of familielid beslist om zonnepanelen te bestellen bij Svea Solar, profiteer jij mee van die keuze! Je krijgt dan 100 euro per nieuwe klant in geschenkkaarten.

Krijg 100 euro per klant

Per klant die je aanbrengt krijg je een bonus van € 100. Je kan onbeperkt nieuwe klanten aanbrengen. 

Je krijgt het bedrag in geschenkkaarten van de Colruyt Groep. Je kan (een deel) ook besteden aan een bomenplantactie, in samenwerking met BOS+Voor 25 euro kan je al zes bomen planten.

Bovendien geniet jouw aangebrachte klant ook van een bonus van 100 euro in geschenkkaarten.

"Je kan (een deel van) je bonus investeren in een bomenplantactie"

Als ambassadeur kan je dus ook bijdragen aan een groene omgeving. Voor 150 euro planten we in België al een bos zo groot als een volleybalveld (150 m²). Maar we mikken hoger: we willen een bos zo groot als een voetbalveld! Daarvoor willen we 7.500 euro inzamelen.

Doe je mee? Mail ons dan op info@sveasolar.be, of vul dit formulier in!

Jouw voordeel als ambassadeur

We zetten jouw voordelen nog even op een rijtje. Als ambassadeur krijg je dus een bonus van 100 euro (in bomen of geschenkkaarten) per nieuwe klant die je aanbrengt.
Jouw aangebrachte klant geniet van diezelfde bonus van 100 euro. Win-win voor beide partijen!

Voorwaarden

Jij bezorgt ons één of meerdere namen van mensen waarvan je weet dat ze de plaatsing van een zonne-installatie of thuisbatterij overwegen. We verwachten telkens hun naam, adres, telefoonnummer en eventueel ook een e-mailadres.

Je krijgt van Svea Solar een bonus per nieuwe klant. Dat houdt in dat je referentie bij ons onbekend is en hij/zij dus ook nog geen lopende offerte heeft ontvangen.

  • Je ontvangt het bedrag nadat de installatie bij je referentie is voltooid. Je krijgt per klant slechts één keer een bonus uitbetaald, ook als hij/zij verschillende zonne-installaties of batterijen bestelt.
  • Je gaat akkoord dat je het bedrag aanvaardt in geschenkkaarten van Colruyt Group, die geldig zijn op het volledige assortiment bij Colruyt, OKay, Bio-Planet, DreamLand, Dreambaby, Klassewijnen en in alle Spar-winkels van Colruyt Group. We moedigen je aan om (een deel van) je bonus te besteden aan de bomenplantactie van Svea Solar, i.s.m. BOS+. Per schijf van 25 euro plant je 6 bomen!