Word ambassadeur van Svea Solar

Ken je iemand wiens dak nog geen zonne-energie opwekt? Bezorg ons dan zijn of haar naam, adres, telefoonnummer & mailadres op info@sveasolar.be, of vul dit formulier in!

Als jouw vriend, buur of familielid beslist om zonnepanelen te bestellen bij Svea Solar, profiteer jij mee van die keuze! Je krijgt dan 100 euro per nieuwe klant in geschenkkaarten.

Krijg 100 euro per klant

Per klant die je aanbrengt krijg je een bonus van € 100 in vouchers van Kadonation. Je kan onbeperkt nieuwe klanten aanbrengen. 

Je krijgt het bedrag in een waardebon van Kadonation. Kadonation is een platform met meer dan 90 partners waar je je waardebon kan besteden. Denk maar aan winkels zoals Bol.com, Torfs en Decatlon maar je kan ook kiezen voor een goed doel. Ben je benieuwd naar alle partners? Neem dan een kijkje op hun platform. Kadonation plant ook een boom wanneer jij jouw € 100 verzilvert. Je bon is levenslang geldig.

Bovendien geniet jouw aangebrachte klant ook van een bonus van 100 euro in geschenkkaarten.

Doe je mee? Mail ons dan op info@sveasolar.be, of vul dit formulier in!

Jouw voordeel als ambassadeur

We zetten jouw voordelen nog even op een rijtje. Als ambassadeur krijg je dus een bonus van 100 euro (in een waardebon van Kadonation) per nieuwe klant die je aanbrengt.
Jouw aangebrachte klant geniet van diezelfde bonus van 100 euro. Win-win voor beide partijen!

Voorwaarden

Jij bezorgt ons één of meerdere namen van mensen waarvan je weet dat ze de plaatsing van een zonne-installatie of thuisbatterij overwegen. We verwachten telkens hun naam, adres, telefoonnummer en eventueel ook een e-mailadres.

Je krijgt van Svea Solar een bonus per nieuwe klant. Dat houdt in dat je referentie bij ons onbekend is en hij/zij dus ook nog geen lopende offerte heeft ontvangen.

  • Je ontvangt het bedrag nadat de installatie bij je referentie is voltooid. Je krijgt per klant slechts één keer een bonus uitbetaald, ook als hij/zij verschillende zonne-installaties of batterijen bestelt.
  • Je gaat akkoord dat je het bedrag aanvaardt in een waardebon van Kadonation.