Wil jij direct besparen op je energiefactuur? Met zonnepanelen bespaar je aanzienlijk op je energiekosten én draag je je steentje bij tot een groenere planeet. 

Svea Solar, marktleider in Zweden met meer dan 1 000 medewerkers in Europa, is één van de snelst groeiende zonne-energiebedrijven. Svea Solar is actief in heel België, met een hoofdkantoor in Antwerpen en een recente tweede vestiging in Aartselaar.  

Je krijgt nu een mooie korting van 10% op al onze zonne-energieoplossingen: zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen. 

Wedstrijd: maak kans op nog een extra korting!

Je krijgt nu een mooie korting van 10% op al onze zonne-energieoplossingen: zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen. Word je vóór 31 augustus 2024 klant bij Svea Solar? Dan neem je ook automatisch deel aan onze wedstrijd: één CDSCA lid krijgt dan een extra korting van € 750 op zijn of haar bestelling (niet geldig bij bestellingen van enkel een laadpaal).

ONS AANBOD VAN ZONNENPANELEN

Ontdek ons scala aan zonnepanelen en kies voor een oplossing op jouw maat

Zonnepanelen van Svea Solar: een slimme investering

Hoog rendement

Je ziet meteen de impact op je energiefactuur. Het gemiddelde rendement van een zonne-installatie bedraagt 10%, een stuk meer dan je spaarboekje. Bovendien ben je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet.

Duurzaamheid troef

Met zonnepanelen wek je groene stroom op zonder CO2 uit te stoten.

25 jaar vermogensgarantie

Je mag op beide oren slapen. Ook in 2048 zullen je zonnepanelen nog steeds 85% van hun initiële productiecapaciteit halen. Je stroomvoorziening blijft dus gegarandeerd!

Waarom Svea Solar?

Persoonlijk adviesgesprek

Onze energie-adviseurs helpen je graag bij je keuze voor zonne-energie, en dit volledig vrijblijvend. Je kan kiezen voor een gesprek bij jou thuis of advies via een videocall.

Service van A tot Z

Bij ons kan je voor alles terecht: van eerste ontwerp tot de volledige installatie én nazorg.

Een betrouwbare partner

Met meer dan 20 000 klanten in Europa zijn we een van de meest toonaangevende zonne-energiebedrijven in Europa, met twee eigen vestigingen in België.

Waarom anderen voor ons kozen

Svea Solar, een hartverwarmende ontdekking!
Wij hebben onlangs Svea Solar onder de arm genomen voor de plaatsing van onze zonnepanelen. Qua organisatie en planning is alles heel vlot verlopen en de verschillende fasen volgden mekaar snel en probleemloos op. Dit alles was enkel mogelijk dankzij een correcte planning. Een warm woord van dank aan Laura die ons met raad en daad heeft bijgestaan. Dikke pluim !!
- Willy op Trustpilot

De plaatsing van zonnepanelen verliep optimaal.
De plaatsing van zonnepanelen verliep heel vlot. Werd gedaan door ervaren dakwerkers en elektricien. Propere afwerking. Ook de communicatie met het administratief kantoor verliep optimaal. Alle medewerkers waren onmiddellijk bereikbaar en zeer vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Top team. Dit geldt zeker ook voor de medewerker(s) van het magazijn, dat toevallig net om de hoek was.
- Florent op Trustpilot

Stipt, professioneel, volgens plan, volgens offerte
Alles verliep op tijd en uur en volgens het plan dat door de verkoper geschetst werd, geen negatieve verrassingen dus; wel aangenaam verrast, want een bedrijf dat woord houdt is jammer genoeg een zeldzaamheid geworden. Snelle en deskundige plaatsing, zowel hardware als elektrisch. Goede opvolging direct na de verschillende stappen. Steeds op de hoogte gehouden van de status en het vervolg. Dergelijke opvolging, info en uitvoering wordt helaas zeldzaam.
- Geert op Trustpilot

Tevreden klanten
Bij het eerste contact kregen wij een zeer professionele uitleg aangepast op onze situatie . We kregen een ruime bedenktijd waarna we beslist hebben om met Svea Solar in zee te gaan . Vervolgens werd door een kundig Team onze zonnepanelen geïnstalleerd . Ook de keuring verliep vlot .
Wij kunnen Svea Solar sterk aanbevelen.
- Luc op Trustpilot

Haal nog meer uit je zonnepanelen met onze thuisbatterij

Thuisbatterij Huawei

Sla de overtollige energie van je zonnepanelen op en gebruikt deze wanneer de zon niet schijnt. Met de thuisbatterij van Svea Solar verhoog je je zelfconsumptie tot maar liefst 70%. Je vermijdt ook gemakkelijker pieken in je verbruik, zodat je minder onderhevig bent aan het capaciteitstarief. Heb je al zonnepanelen? Ook dan hebben we een oplossing voor jou. Onze thuisbatterij is compatibel met álle zonnepanelen.

Laad je auto op met zonne-energie met onze Wallbox laadpaal

Wallbox Pulsar Plus of Pro, de laadpalen die je een veiligere, snellere én slimmere manier bieden om je elektrische auto thuis op te laden.

24/7 slimme monitoring

Verbind het laadstation via Wi-Fi of Bluetooth met een slim apparaat en gebruik de app om het opladen eenvoudig te bedienen. Met de Wallbox Pro kan je ook via 4G verbinden, hierdoor heeft je Wallbox nog een stabielere connectie.

Krachtig - 22 kW

De Wallbox heeft een laadvermogen tot 22 kW, waardoor je tot 10 keer sneller kan opladen dan met een normaal stopcontact.

Geoptimaliseerd voor zonne-energie

Je kan ervoor kiezen om je auto enkel op te laden met de geproduceerde energie van je zonnepanelen. Of je combineert je zonne-energie met energie van het elektriciteitsnet. Je verbruikt daarbij zo min mogelijk netstroom en verhoogt je zelfconsumptie.

Veilig en duurzaam

Met beschermingsklasse IP54 en IK08 is de laadpaal water- en stofbestendig. Zo kan je zowel binnen als buiten veilig opladen. De laadpaal heeft een product garantie van 3 jaar.

LAADPAAL

Interesse? Jouw zonne-energie in 3 eenvoudige stappen:

Het proces

  • Vraag je vrijblijvende offerte hier aan. Onze Svea-expert neem telefonisch contact met je op.

  • Onze energieadviseur komt gratis en vrijblijvend bij je langs om samen de optimale oplossing voor jouw woning te overlopen. Je ontvangt een offerte met 10% korting!

  • Is de offerte ondertekend? Dan doen we een laatste technische check. Is alles in orde? Dan plannen we samen jouw installatiedatum in. Zo ben je helemaal voorbereid voor de zomer, wanneer je een maximaal rendement haalt uit je zonnepanelen.